Tag dig endelig god tid til at lære os lidt bedre at kende

Vi glæder os til at afsløre, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en sund forretning – den der opfylder dine drømme

Irina

Irina

Branding coach

Har hjulpet mere end 200 selvstændige med at skabe en sund forretning. Hun har en baggrund i erhvervsøkonomi og psykologi og får det bedste frem i dig. Hun er den stolte stifter af More Noise.

Line

Line

Grafiker

Line har en intuitiv og teoretisk indsigt i, hvordan vi visuelt får skabt det brand du drømmer om. Hun omsætter dine budskaber til grafiske løsninger, der afspejler din stil og tidens udtryk.

 

Jeppe

Jeppe

Web-ekspert

Er teknisk guru og har lavet mere end 500 hjemmesider. Han har styr på de nyeste tekniske muligheder og omsætter den viden i din virksomhed, så du kan skabe resultater.

Du er forretningens hjerte

Hånden på hjertet, så vælger dine kunder dig fordi du er den du er. Og fordi du brænder for at gøre en forskel for dem på din måde. Det er dig, der er forretningens hjerte. Af alle de skønne iværksættere jeg har mødt på min vej, drømmer alle om at gøre en forskel.
Det samme gælder for os.
Vi mener oprigtigt, at alle der har passion, drive og virkelig brænder for det de gør, fortjener en sund forretning med et kontinuerligt kundeflow og høj livskvalitet.

Og vi vil gerne spille en vigtig rolle for at give dig netop det.

 

Vi er et dedikeret team, der glæder os til at hjælpe dig med

✓ Online markedsføring
✓ Webdesign, weboptimering, SEO
✓ Video
✓ Strategi og branding
✓ LinkedIn
✓ Social Selling
✓ Nyhedsbreve
✓ Foto, grafiske løsninger og print
✓ Konceptudvikling og planlægning
✓ Forretningsgange
✓ Kampagner og annoncering på sociale medier

Personligt møde

For dig, der har brug for input her-og-nu og som ikke kan vente med at få flere kunder i forretningen

 

Samarbejde

For dig der er meget seriøs omkring din forretning og tror på at fem personer når længere end en

Skræddersyet løsning

Du har godt styr på din forretning, men den skal lige have det ekstra skud power og derfor kan dit behov ikke puttes i en kasse

Er vores hjælp den rigtige for dig?

Kan I hjælpe sådan en som mig?

Ja, det kan du tro. Ihvertfald, hvis du har en enkeltmandsvirksomhed, er selvstændig eller en del af en mindre virksomhed. Vores passion er at hjælpe dig til at skabe den forretning – og det liv du drømmer om. Det er individuelt fra person til person og vi har gjort det til en kunst at forvandle drøm til realitet.

Gør jeres hjælp en forskel?

Ja, det gør den. Det har den ihvertfald gjort for mere end 200 selvstændige.

Hvorfor skal jeg bruge jer?

Vi ser på dig som du er og kigger på alle de muligheder, der ligger i det. Du bliver ikke fodret med en overambitiøs plan, hvor du slet ikke kan genkende dig selv og din drøm. I stedet for snakker vi med dig og udfordrer dig i et trygt rum. Og altid i øjenhøjde. Du får et team i ryggen med kompetencer indenfor branding, marketing og digitale løsninger uden at det koster dig en formue. Vi motiverer dig, giver dig kreativt samspil samt strategier og konkrete handlinger, der skaber resultater og gør din forretning sund.

Hvem hjælper mig?

Du får hjælp fra vores Business Coach Irina, der har hjulpet mere end 200 selvstændige med at skabe en sund forretning. Hun er også stifteren af More Noise. Så får du hjælp af vores grafiker Line, der er dygtig til at omsætte dine budskaber til grafiske løsninger, der afspejler din stil og tidens udtryk. Vores fotograf Alberto tager portrætbilleder og produktbilleder. Selvfølgelig i et professionelt studio. Og som kirsebærret på toppen får du hjælp af Jeppe, der er teknisk guru. Han kan hjælpe med alt fra ny hjemmeside, optimering af eksisterende til online kampagner på google, Facebook, LinkedIn og Instagram. Og naturligvis alle tekniske ting derimellem.

Jeg er stadigvæk i tvivl om I er de rigtige for mig

Bare rolig. Det har vi fuld forståelse for. Det handler nemlig om kemi og så vil du selvfølgelig være sikker på at vi kan det vi siger vi kan. Giv os et ring på tlf. 60 53 10 42 (Irina tager telefonen), så vi kan aftale dag og tidspunkt for et gratis møde.