Alle fortjener at leve af deres idé. Uanset om det er en idé, der forandrer verden eller gør en forskel for hundrede mennesker.

Tænk på personer som Steve Jobs og Bill Gates. Ja, selv Beyoncé.

Vend blikket mod Danmark og tænk på fremtrædende personer som Mathias Møl Dalsgaard, der har skabt GoMore, Anne Skare Nielsen, der er stifter af Future Navigator, Martin Thorborg, stifter af mange succesfulde virksomheder, bl.a. regnskabsprogrammet Dinero og Soulaima Gourani, foredragsholder og erhvervskvinde. De er alle sammen personer, der virkelig brænder for deres ide. Foruden, at de har en dyb, dyb drivkraft til at forandre noget til det bedre.

Prøv så at vende blikket mod dit netværk, dit lokalmiljø.

Jeg bor på Nørrebro og ser drivkraften og passionen hos grønthandleren på hjørnet, cafe-ejeren på Møllegade, Lone og Karsten, der ejer en tøj – og brugskunstbutik. Jeg ser det også i mit netværk. Rasmus Brems-Hulgaard, der er partner i sin mors virksomhed GymnastikhusetGitte Damgaard Christensen, der er coach og clairvoyant og lejer lokaler ud i Ryesgade.

Jeg har undervist mere end 200 iværksættere og ser denne glød og engagement os dem alle. Hver og en.

Nogle har en unik ide. Andre et talent, hvorpå de har skabt deres forretningside.

Fælles for dem alle er, at de hver især lever af deres ide. At de hver eneste dag kæmper for deres ide og gør alt hvad de kan for, at den er deres levebrød.

Jeg betragter dem. Kender dem og konstaterer hver gang, at de er

Inspirerende

Autentiske

Passioneret

…og har en stålfast integritet.

Tag et øjeblik og kig på disse fire karakteristika.

Derfor mener MoreNoise, at disse mennesker, iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende, fortjener at leve af deres ide. Fordi de inspirerer os og gør en forskel med deres autenticitet, passion og integritet.

Lever af du din ide?

Så ved du også, at det kræver hårdt arbejde og vedholdenhed at få delt din ide og spredt sit budskab. En indsats MoreNoise og jeg brænder for at bidrage til.

Det er nemlig her vores ide opstår. Vores ønske om at forandre noget til det bedre.

Vi har specialiseret os i Brandudvikling og tilbyder kommunikationspakker a 3 måneders varighed, der udvikler dig og dit brand. Hver pakke giver dig et dyb forståelse for din ide, dit brand og skræddersyet kampagner inklusiv al håndtering, fra ide til eksekvering. Det tror vi nemlig er et stort skridt på vejen til, at du kan fortsætte med at leve af din ide.

Hver dag…

Skal MoreNoise hjælpe dig med at leve af din ide, så ring på tlf. +45 60 53 10 42 og tag en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sprede dit vigtige budskab. Vores hjemmeside er på vej, men vi vælger at dele vores budskab, da din feedback er vigtigere end den perfekte hjemmeside.