Roy Lemminger har altid forfulgt iværksætterdrømmen og kastet sig ud i store projekter:

Som 17 årig startede han sin første virksomhed med to kammerater. De producerede plastre for kontakt og parfumeallergikere. Nu er han ejer af Clumeo; en online platform for sportsklubber og foreninger, hvor de kan samle alle deres aktiviteter et sted.

Roy lemminger faldt pladask for den nytænkende idé. Og med store ambitioner arbejder Roy sammen med sit team på at blive rygraden i dansk foreningsliv – før de drager blikket mod udlandet.

 

Livet er andet end penge

Roy var i sine start 20’er. En udødelig teeanger med en solid virksomhed. Pengene og prestigens trak, men kigger han tilbage er han et forandret menneske.

Han er stadigvæk ambitiøs, går efter succes, men det er med et andet mentalt mindset han driver sin virksomhed. Samtidigt begynder han at se, hvordan hans liv er diametralt anderledes end sine venner i velbetalte jobs.

De går efter bonussen, ejerlejligheden, kæresten, bilen og børnene, mens han er drevet af at gøre en forskel. Også selvom det betyder, at du ikke må låne penge i banken til en lejlighed og gang gang imellem skal spare på de private udgifter, som Roy fortæller i vores interview.

Virksomheden er han ved at forme til sit livsstykke og det kræver flid, motivation, forretningsforståelse og masser af store drømme.

Heldigvis er disse karakteristikas en naturlig del af hans DNA.

Roy har altid udfordret sig selv i at gøre nye ting og afprøve ting, der ikke er prøvet før.

Først for at finde kilden til millionerne til nu med et nysgerrig fokus på at udvikle sig selv, få større indblik i hvordan, du lever et godt liv som iværksætter og hvad der forventes af en god leder – og ikke mindst af et godt menneske.

Som ejer af Clumeo er det for alvor gået op for ham, at der er andre ting end blot bestræbelse efter hurtige penge, der skal motivere ham.

Det er derimod ønsket om at være drevet af noget større og finde ledestjernen i sit liv.

 

Iværksætteri var aldrig fremmed

Iværksætteri har aldrig været en fremmed levevej for Roy. Faderen startede nemlig egen virksomhed da Roy var en dreng. Han fulgte interesseret med på sidelinien og begyndte at hjælpe til. Faren og ham viste sig at være et rigtigt godt team, men det lagde også et pres på Roy.

For hvad skulle han egentlig i sit liv?

Overtage sin fars succesfulde virksomhed når faren på et tidspunkt vælger at trække sig tilbage?

Eller

Gå sine egne veje?

Det er en af disse beslutninger, hvor du bliver nødt til at konfrontere dig selv og være meget ærlig. Også med udsigten til, måske, at spørge dem du holder af.

Men Roy kendte godt svaret.

For ham var friheden det vigtigste.

Med den fandt han sin egen vej og vigtigst af alt – sin ledestjerne.

Den ledestjerne der i dag driver ham og hans arbejde i Clumeo.

Der er nemlig det fantastiske, at når du har fundet din ledestjerne som iværksætter, så forgår den aldrig. Den hjælper dig igennem de svære perioder, når livet er surt og træls og er rygraden i dine succeser.

Den læring forandrede ham.

For da Lemminger fandt sin ledestjerne opdagede han, at hans passion ikke blot afspejler sig i sine ansatte, men det driver også kunderne der selv ligger hjerte og sjæl i foreningerne.

Og når du deler din passion med dine kunder, så opstår der muligheder.

Både for din forretning, men også i dit – og dine kunders liv.

 

Se hele interviewet med Roy og hør bl.a. hans syv råd om at være iværksætter. 

https://youtu.be/NuDiUHDp_s0