Har du en iværksætter gemt i maven? Eller står du i en situation, hvor du drømmer om et andet liv og måske overvejer at starte dit eget? Enten på hobby basis eller gå all-in? Uanset hvad, så står du overfor noget nyt – og en meget spændende forandring.

Iværksætteri det er ikke noget man gør, men noget man er. Eller hvad?

For du kan sagtens slå op i de første ti bøger eller google de første ti artikler om iværksættere og deres personlige karakteristikas, men vi kan godt løfte sløret for dig, at der findes rigtig mange måder at drive virksomhed på.

Ingen måder er rigtig eller forkert.

Din opgave er blot at finde den måde at drive forretning på, der virker for dig.

Om det så betyder at du smider alt hvad du har i hænderne, satser hele din formue og arbejder 80 timer om ugen eller om du starter med et par klienter om måneden og langsomt får flere og flere kunder – for i sidste ende (måske) at beslutte dig for at satse alt og begynde et nyt liv.

Den spirende fornemmelse

 

Drømmen om egen virksomhed kommer et sted fra, men hvor?

For nogle er det et inspirende menneske de møder, som vækker en glæd og et drive til at gøre noget nyt eller gøre alvor af deres drøm. . For andre opdager de, at de kan skabe en spirende forandring ved at gøre ting anderledes. For nogle helt tredje står de i en livsændrende situation, de har måske mistet jobbet, er færdige med studiet eller har været ledige i lang, og føler at de må, kan og skal tage sagen i egen hånd. Og for andre har de fået en ide de ikke kan lade lægge fra sig eller opdaget et talent de kan gøre til en forretning.

Ideen om at starte selvstændig begynder at spire.

Den begynder at forplante sig.

Og langsomt, men sikkert begynder du at se dig selv i et andet lys.

En livsforandring er begyndt at at forplante sig. 

Din opgave er blot at lade den spire, stole på din fornemmelse og se, hvor den bringer dig hen.

For at være selvstændig handler ikke kun om at drive en forretning. Det handler om at leve et liv, hvor du er iværksætter og menneske med alle de nuancer den livsforandring bringer.

Og dem lærer du først at kende når du tager springet og lever et liv som iværksætter. 

 

Del endelig dine tanker med os alle sammen. Der er mange, der læser med og vi kan helt klart inspirere hinanden.

Personligt har jeg altid haft en drøm om at være selvstændig, men det var først da jeg efter mit andet job endnu en gang oplevede en dårlig chef. Og så var der bare mange ting, der gik op i en højere enhed. 

(Er i fuld gang med at skrive en blog om min beslutning, så du får mange flere personlige vinkler senere)