Ærlige fortællinger om at være iværksætter og selvstændig

Følg min blog og få et ærligt indblik i at være selvstændig og iværksætter. Jeg fortæller om at drive selvstændig virksomhed, op – og nedture og alt det man lærer på rejsen. Både om sig selv, andre, miljøet og iværksætterkulturen i Danmark.

Din mentale sundhed som iværksætter og selvstændig

Du er sprunget ud som iværksætter og selvstændig. Livet synes fuld af muligheder. Du har masser af energi, drive. Kort sag, du er høj af din beslutning.Optimistisk på det der kommer. Udfordringer bekymrer dig ikke. Måske har du ikke...

En ide kan ændre dit liv

Har du en iværksætter gemt i maven? Eller står du i en situation, hvor du drømmer om et andet liv og måske overvejer at starte dit eget? Enten på hobby basis eller gå all-in? Uanset hvad, så står du overfor noget nyt - og en meget spændende forandring. Iværksætteri...

3 trin til at skabe resultater i din forretning

Jeg har været i gang siden september 2016. Nu lukker jeg øjnene og tænker tilbage til den gang og de første fire måneder. Min krop er spændt. Det er nærmest som om den er ved den læner sig forover. Parat til at åbne døre og gå forrest. Jeg vil ihvertfald gerne have...

Sådan redder du din hjemmeside, hvis den er lavet php WordPress

I starten af november modtog jeg en mail fra One.com hvor jeg er hostet. Er du hostet samme sted, så har du helt sikkert modtaget samme mail. I overskriften stod der "Vi opgraderer PHP på morenoise.dk - handling påkrævet". Jeg læste hurtigt mailen. Og næsten lidt for...

Drøm bliver til virkelighed

Drøm bliver til virkelighed

 Den 14 maj 2017 fyldte jeg 30 år. Det giver mig en smuk mulighed for at kigge tilbage på mit liv og livsbeslutning om at forfølge drømmen som selvstændig.  Drøm bliver til virkelighed   Første august 2015 er en solrig dag jeg havde en vigtig deadline. En...

7 gode råd til nye iværksættere

Forestil dig, at du står for foden af et bjerg. Du tror at du kan se toppen, men i virkeligheden skjuler hvide skyer dit udsyn. Du er forberedt på rejsen, men alligevel er det ikke til at forudse, hvordan rejsen forløber sig. Sådan er det at drive sin egen virksomhed....

10 år som iværksætter forandrer dig som menneske

Iværksætteri har aldrig været fremmed for Roy Lemminger, der i dag er CEO for Clumeo. Han startede sin første virksomhed som teenager, hvor pengene drev ambitionerne til nu – ti år efter – hvor visionen er hans drivkraft.

Videoer