Ærlige fortællinger om at være iværksætter og selvstændig

Følg min blog og få et ærligt indblik i at være selvstændig og iværksætter. Jeg fortæller om at drive selvstændig virksomhed, op – og nedture og alt det man lærer på rejsen. Både om sig selv, andre, miljøet og iværksætterkulturen i Danmark.

3 trin til at skabe resultater i din forretning

Jeg har været i gang siden september 2016. Nu lukker jeg øjnene og tænker tilbage til den gang og de første fire måneder. Min krop er spændt. Det er nærmest som om den er ved den læner sig forover. Parat til at åbne døre og gå forrest. Jeg vil ihvertfald gerne have...

Sådan redder du din hjemmeside, hvis den er lavet php WordPress

I starten af november modtog jeg en mail fra One.com hvor jeg er hostet. Er du hostet samme sted, så har du helt sikkert modtaget samme mail. I overskriften stod der "Vi opgraderer PHP på morenoise.dk - handling påkrævet". Jeg læste hurtigt mailen. Og næsten lidt for...

Drøm bliver til virkelighed

Drøm bliver til virkelighed

 Den 14 maj 2017 fyldte jeg 30 år. Det giver mig en smuk mulighed for at kigge tilbage på mit liv og livsbeslutning om at forfølge drømmen som selvstændig.  Drøm bliver til virkelighed   Første august 2015 er en solrig dag jeg havde en vigtig deadline. En...

7 gode råd til nye iværksættere

Forestil dig, at du står for foden af et bjerg. Du tror at du kan se toppen, men i virkeligheden skjuler hvide skyer dit udsyn. Du er forberedt på rejsen, men alligevel er det ikke til at forudse, hvordan rejsen forløber sig. Sådan er det at drive sin egen virksomhed....

10 år som iværksætter forandrer dig som menneske

Iværksætteri har aldrig været fremmed for Roy Lemminger, der i dag er CEO for Clumeo. Han startede sin første virksomhed som teenager, hvor pengene drev ambitionerne til nu – ti år efter – hvor visionen er hans drivkraft.

Enkeltmandsvirksomhed og stolt af det!

Bliver du nogensinde i tvivl om du er god nok som selvstændig? Om samfundet sætter pris på dig og din indsats i din egen virksomhed? Eller om samfundet i virkeligheden ville ønske at du var mere ambitiøs, tjente mange penge og snart ansatte en medarbejder?

Enkeltmandsvirksomheder har ingen stemme i samfundsdebatten

Den følelse sidder jeg med når jeg følger samfundsdebatten om iværksætteri og start-up. Uanset, hvor jeg kigger hen så er debatten og nyhederne præget af historier om folk, der har udviklet en idé og nu omsætter for millioner, men hvad med alle os andre?

Lever du af din idé? Så har du et vigtigt budskab

Alle fortjener at leve af deres idé. Uanset om det er en idé, der forandrer verden eller gør en forskel for hundrede mennesker. Tag springet, måske er det noget der får større betydning end først anskuet.

Videoer