Det siger vores skønne kunder

Mariam Dionne

Mariam Dionne

Kostvejleder og fitnessgudinde

Irina har hjulpet mig med at definere alt fra mig og mit brand til målgruppe og alt imellem. Dette gjorde, at jeg fik tydeliggjort min unikhed blandt alle de andre i samme branche som mig. Herefter er det blevet meget nemmere for mig at kommunikere og målrette min markedsføring, så den skiller sig ud. Så meget, at jeg blev headhuntet på baggrund af min unikhed bla. 200 andre fra samme branche. Den unikhed som Irina hjalp mig med at definere.
Irina er den bedste coach du kan hyre. Der bliver ikke kun snakket om tingene, men der bliver også handlet på tingene. Hvis du altså selv er klar til at stille dig op og blive set!

 

Klaus D. Steffensen

Klaus D. Steffensen

Ekspert i erstatning ved fugt - og svampeskaber

Jeg har selv været forretningsmand i cirka 25 år, men må sige at jeg er virkelig imponeret over Irina professionelle tilgang og hendes engagement i sine kundesager. Handlingsplan var gennemarbejdet og professionel og jeg er meget tilfreds med arbejdet. Kæmpe ros fra min side, ser meget frem til vores samarbejde.

(se den landing-page jeg har lavet for Klaus www.rfc-dk.dk i samarbejde med min dygtige udvikler. Hilsen Irina)

Rasmus Hansen

Rasmus Hansen

Ejer af Stella Care, der udvikler GPS-trackere til demente

Tak for din kreative, sjove og inspirerende måde at arbejde på. Og tak for din gode energi og udstråling. Du har hjulpet os et niveau op i forhold til vores brug af Facebook og nyhedsbreve. Tak Irina 🙂

Amalie Pedersen

Amalie Pedersen

Par-terapeut og sexolog

Jeg har nu kendt Irina i et års tid og haft fornøjelsen af at samarbejde med hende og hendes team af forskellige omgange. Hun er både sød, omsorgsfuld, imødekommende, lattermild og meget dygtigt til sit arbejde og teamet er effektivt.

Først havde vi et samarbejde omkring min virksomhed. Vi arbejdede med forretningsmodel, Brand DNA, min identitet som terapeut samt skabe en sund forretning med vækst, follows og gode ideer. Jeg blev mere tydelig på hvilke kompetencer jeg har og hvordan jeg skal bruge dem til at skabe resultater og udvikling i min virksomhed.

Irina udfordrede mig og hun stillede mange relevante reflekterende spørgsmål som hjælp mig til at finde kernen af mit brand.

Derudover har jeg fået hjælp til mit SEO, markedsføring og nu også til en helt ny kreativ og flot hjemmeside.

Jeg er yderst tilfreds med deres arbejde og samarbejde og kan klart anbefale dem.

(se den hjemmeside jeg har lavet for Amalie www.amaliepedersen.dk i samarbejde med min dygtige udvikler. Hilsen Irina)
 

Anne Katrine

Anne Katrine

Ejer af Sweet Burlesque og danser

Jeg har virkelig været glad for More Noise. Irina er dygtig, professionel, kreativ og rigtig god til at tilrettelægge og specificere til lige netop dit brand således du får den ønskede effekt.

Jeg kan se stor forskel på min instagram efter MoreNoise har hjulpet med at forbedrer den så jeg giver min varmeste anbefaling til More Noise og vil klart anbefale dem til alle der efterspørg hjælp til Sociale medier.

(Se mit arbejde på Anne Katrines Instagram ved at skrive #sweetbur i søgefeltet. Det er en fornøjelse at se ideerne, så smukt eksekveret. Hilsen Irina)

Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen

Coach, foredragsholder og ledelseskonsulent

Jeg bruger typisk facebook i min markedsføring, og tænkte at det ville være fedt at få nogle professionelle til at lave en facebook-kampagne for mig. Kampagnen var fed, men den indledende snak gav mig også en strategisk forståelse for, hvordan jeg med fordel kan opbgge mine kampagner i fremtiden.

 

Mette Jørgensen

Mette Jørgensen

Stresscoach

Jeg har haft fornøjelsen af Irina som business coach for at få inspiration til yderligere vækst i min virksomhed. At blive coachet af Irina betyder at blive set som sig selv og de muligheder, der ligger i det. Hendes positive tilgang, viden, inspiration og gejst har gjort en stor forskel – hun er nærværende og vedholdende – også når det bliver svært og hun har skubbet dig ud af comfort zonen

 

Gitte Damgaard Christensen

Gitte Damgaard Christensen

Coach, clairvoyant og lokaleudlejligning på Østerbro

Jeg ønskede et boost til min virksomhed og det fik jeg. MoreNoise kiggede efter i krogene og gav mig inspiration til, hvordan jeg kunne styrke min synlighed. De gav mig et fornyet syn på hvem jeg er og hvad jeg står for. Det er dejligt, ikke kun at få at vide, hvad man gør forkert, men at der i endnu større grad er fokus på, hvad jeg gør godt – og hvordan jeg kan gøre dét endnu bedre.

 

Der er flere referencer på vej fra vores skønne kunder