Resultater hver måned = et fast samarbejde

med et marketing-team, der forstår at udvikle din forretning

Dit brand har gennemslagskraft

– tag springet og gør det til en succes

 

Få den synlighed du fortjener og vælg en kommunikationspartner og rådgiver, der forstår dit brand og gør alt, hvad der er i vores magt for at få spredt dit unikke budskab og skabt loyale kunder – på en måde, der er i tråd med dine værdier.

En rød tråd i alt din kommunikation er afgørende for at skabe et professionelt brand, dine potentielle kunder får tillid til og husker. Fra dine tekster på din hjemmeside til dine nyhedbreve og kommunikation på sociale medier.

Men…

Det er en tung arbejdsopgave, der kræver daglig fokus, kommerciel flair, teknisk snilde foruden den helt rigtige vinkel, der kan genere kunder.

Måske er det en af grundene til, at mange nedprioriterer en af forretningens vigtigste opgaver: Ekstern kommunikation.

Det gør More Noise noget ved og tilbyder at blive din kommunikationspartner og rådgiver.

Vi indgår et tæt samarbejde karakteriseret af viden, dedikation og kreativitet.

Vi har et fælles mål…

At gøre din ide til en succes.

 

Jeg bruger typisk facebook i min markedsføring, og tænkte at det ville være fedt at få nogleprofessionelle til at lave en facebook-kampagne for mig. Kampagnen var fed, men den indledende snak gav mig også en strategisk forståelse for, hvordan jeg med fordel kan opbgge mine kampagner i fremtiden.

Bjarne Nielsen

Coach, foredragsholder og ledelseskonsulent

Jeg ønskede et boost til min virksomhed og det fik jeg. MoreNoise kiggede efter i krogene og gav mig inspiration til, hvordan jeg kunne styrke min synlighed. De gav mig et fornyet syn på hvem jeg er og hvad jeg står for. Det er dejligt, ikke kun at få at vide, hvad man gør forkert, men at der i endnu større grad er fokus på, hvad jeg gør godt – og hvordan jeg kan gøre dét endnu bedre.

Gitte Damgaard Christensen

Coach, clairvoant og lokaleudlejligning på Østerbro

Jeg har haft fornøjelsen af Irina som business coach for at få inspiration til yderligere væksti min virksomhed. At blive coachet af Irina betyder at blive set som sig selv og de muligheder, der ligger i det. Hendes positive tilgang, viden, inspiration og gejst har gjort en stor forskel – hun er nærværende og vedholdende – også når det bliver svært og hun har skubbet dig ud af comfort zonen

Mette Jørgensen

Stresscoach

Jeg er din marketingskoordinator og sætter det rigtige team sammen for dig, så vi opnår de resultater du ønsker.

Jeg er uddannet Cand.merc.psyk fra CBS og erfaring i at undervise i personlig branding, salgpsykologi og strategisk kommunikation foruden rekruttering af IT-freelancere.

Noget af det vigtigste, jeg har taget med mig, er, at du som virksomhedsejer er følsom omkring dit produkt og ide. Intet kan eller skal foretages uden din accept. Både den intuitive accept, men også den velreflekterede accept af, hvorvidt noget giver mening eller ej. Du køber ikke en ide, hvis ikke den føles rigtig.

Det er grundstenene i alt mit arbejde.

Jeg lytter, stiller de vanskelige spørgsmål og de spørgsmål, der får dig videre, er ærlig og engageret.

Når vi indgår et samarbejde vil du opleve, at jeg arbejder intuitiv og målrettet. Jeg er ambitiøs på dine vegne, elsker at udvikle ideer og sætte handling bag. Både inden for brand udvikling, forretningsudvikling, personlig udvikling og produktudvikling.

De ting, der skal til for at udvikle dig og din forretning på den sundeste måde. En tilgang, hvor du har tæt føling med alt og får den sparring og rådgivning, der gør dig og din ide til en succes

En indsats, der rent faktisk gør en forskel

Vi er specialiseret i at gøre din ide til en succesfuld forretning. Nu og på lang sigt.

Hver virksomhed har et unikt behov. Derfor skræddersyr vi en individuel løsning til dig, der både matcher dit behov og dit budget. Vores indsats er inspireret af de store reklame-bureauers, men vi samarbejder ud fra tesen om, at du skal have råd til at investere i dig selv og din forretning.

Vores kunder betaler alt mellem 1000 DKK og 10.000 DKK om måneden for vores samarbejde og rådgivning. Og nogle gange betaler den samme kunde 3000 DKK den ene måned og 5000 DKK den anden måned. Afhængigt af behovet den måned.

Pengepungen er ikke det vigtigste, men om du har lysten, modet og drivet til at skabe succes gennem din kommunikation.

 

Uanset, hvordan dit budget ser ud er du som minimum garanteret

  • En times individuel brandcoaching hver måned, hvor vi arbejder målrettet på at styrke dit brand og din forretning
  • Adgang til kompetente konsulenter
  • Fuld synlighed til vores arbejde via CanvasPlanner
  • Face-to-face gennemgang af resultater

Din kommunikation er dit billede udad til. Vælger du More Noise tilvælger du samtidigt en kommunikationspartner og rådgiver, der tror på dig og brænder for at gøre din ide til den succes du skal leve af.

Shh… behøver vi nævne, at mens vi varetager din kommunikation, kan du koncentrere dig om det, du er bedst til med god samvittighed.

Dig vil jeg gerne høre mere fra

14 + 2 =

Er vi de rigtige for dig?

Kan I hjælpe sådan en som mig?

Ja, det kan du tro. Ihvertfald, hvis du har en enkeltmandsvirksomhed, er selvstændig eller en del af en mindre virksomhed. Vores passion er at hjælpe dig til at skabe den forretning – og det liv du drømmer om. Det er individuelt fra person til person. Hvad end du drømmer om flere kunder eller mere frihed.

Hvorfor gør jeres hjælp en forskel?

Vi ser på dig som du er og kigger på alle de muligheder, der ligger i det. Vi har ikke en best practice model vi arbejder ud fra. I stedet for snakker vi med dig om, hvad du drømmer om. Og altid i øjenhøjde. Du får et team i ryggen, der tror på dig, giver dig kreativt samspil samt strategier og konkrete handlinger, der hele tiden får dig tættere drømmen.

Hvem hjælper mig?
Du får hjælp fra vores Business Coach Irina, der har hjulpet mere end 200 selvstændige med at skabe en sund forretning. Hun er også stifteren af More Noise. Så får du hjælp af vores grafiker Line, der er dygtig til at omsætte dine budskaber til grafiske løsninger, der afspejler din stil og tidens udtryk. Vores fotograf Alberto tager portrætbilleder og produktbilleder. Selvfølgelig i et professionelt studio. Og som kirsebærret på toppen får du hjælp af Jeppe, der er teknisk guru. Han kan hjælpe med alt fra ny hjemmeside, optimering af eksisterende til online kampagner på google, Facebook, LinkedIn og Instagram. Og naturligvis alle tekniske ting derimellem.
Hvad får jeg ud af mit gratis møde?

Vi kigger på dig, din forretning, dit brand og dine muligheder for en sund forretning. Helt konkret snakker vi om

♡ Hvad der gør dig unik og gennemsyrer det ALT, hvad du gør og kommunikerer.
♡  Hvordan ser dit forretningskoncept ud og er det godt nok til at tiltrække kunder til din forretning?
♡  Hvordan du får tingene til at ske – og gør du det rigtig nu?

Vi lover dig minimum et tiltag du kan gå hjem og implementere i forretningen med det samme. 

Hvad kan MoreNoise hjælpe med?

♡ De fleste ting indenfor forretningsudvikling og kommunikation.

♡ Brand DNA proces

♡ Koncept

♡ Strategi

♡ Planlægning

♡ Sociale medier

♡ Logo

♡ Brochure

♡ Brevpapir

♡ Visitkort

♡ Hjemmesider

♡ Webshops

♡ Hjemmesideoptimering

♡ Video

♡ Foto

♡ SEO

♡ Adwords

♡ Annoncering

♡ Facebook annoncering

♡ LinkedIn

♡Instagram