Hvordan kommer jeg i gang på den bedste måde …

 

Amalie er en ambitiøs og dygtig kvinde, der brænder for at hjælpe par med at blive bedre par. Hun vil frem i verden og skabe sig et stærkt brand, så hun kan leve fuld tid af sine konsultationer. 

Men, hvor starter man så du bruger din energi og tid på alt det rigtige. Finder din helt særlige plads, hvor der er mange terapeuter allerede. Og slipper bekymringerne og i stedet har kreativiteten med dig og inde i dig. 

Alt det og meget mere hjalp jeg hende med på mit Business Retreat.

Se videoerne efter hvert møde her.

Irina er både sød, omsorgsfuld, imødekommende, lattermild og meget dygtigt til sit arbejde.

Først havde vi et samarbejde omkring min virksomhed. Vi arbejdede med forretningsmodel, Brand DNA, min identitet som terapeut samt skabe en sund forretning med vækst, follows og gode ideer. Jeg blev mere tydelig på hvilke kompetencer jeg har og hvordan jeg skal bruge dem til at skabe resultater og udvikling i min virksomhed.

Irina udfordrede mig og hun stillede mange relevante reflekterende spørgsmål som hjælp mig til at finde kernen af mit brand.

Scroll ned og få det fulde overblik over ALT det Amalie nåede på sit Business Retreat

Hvordan kommer jeg i gang på den bedste måde …

 

Amalie er en ambitiøs og dygtig kvinde, der brænder for at hjælpe par med at blive bedre par. Hun vil frem i verden og skabe sig et stærkt brand, så hun kan leve fuld tid af sine konsultationer. 

Men, hvor starter man så du bruger din energi og tid på alt det rigtige. Finder din helt særlige plads, hvor der er mange terapeuter allerede. Og slipper bekymringerne og i stedet har kreativiteten med dig og inde i dig. 

Alt det og meget mere hjalp jeg hende med på mit Business Retreat.

Se videoerne efter hvert møde her.

Irina er både sød, omsorgsfuld, imødekommende, lattermild og meget dygtigt til sit arbejde.

Først havde vi et samarbejde omkring min virksomhed. Vi arbejdede med forretningsmodel, Brand DNA, min identitet som terapeut samt skabe en sund forretning med vækst, follows og gode ideer. Jeg blev mere tydelig på hvilke kompetencer jeg har og hvordan jeg skal bruge dem til at skabe resultater og udvikling i min virksomhed.

Irina udfordrede mig og hun stillede mange relevante reflekterende spørgsmål som hjælp mig til at finde kernen af mit brand.

Scroll ned og få det fulde overblik over ALT det Amalie nåede på sit Business Retreat
Amaliepedersen.dk - Parterapeut og sexolog

    >