Hjælp, hvordan kommer jeg videre herfra …

 

Natalia er en skøn og inspirerende kvinde, der gør så meget godt for andre. Hun er nysgerrig, rejser og er ambitiøs for at skabe noget. Hun er forelsket i at lave vipper på kvinder – fordi kvinder bliver nogle helt andre mennesker når de føler sig smukke.

Hendes klinik spirer, men samtidigt er der tusind ideer der skal struktureres, konceptet gøres mere salgsbart og sættes ord på hendes personlige brand.

Alt det og meget mere hjalp jeg hende med på mit Business Retreat.

Se videoerne efter hvert møde her.

Efter et vellykket første møde

Hvad har vi ikke arbejdet med 🙂

Tusind tak for din hjælp. Jeg fik øje på den røde tråd igen og set på mig selv med helt nye øjne. Wow.

Scroll ned og få det fulde overblik over ALT det Natalia nåede på sit Business Retreat

Hjælp, hvordan kommer jeg videre herfra …

 

Natalia er en skøn og inspirerende kvinde, der gør så meget godt for andre. Hun er nysgerrig, rejser og er ambitiøs for at skabe noget. Hun er forelsket i at lave vipper på kvinder – fordi kvinder bliver nogle helt andre mennesker når de føler sig smukke.

Hendes klinik spirer, men samtidigt er der tusind ideer der skal struktureres, konceptet gøres mere salgsbart og sættes ord på hendes personlige brand.

Alt det og meget mere hjalp jeg hende med på mit Business Retreat.

Se videoerne efter hvert møde her.

Efter et vellykket første møde

Hvad har vi ikke arbejdet med 🙂

Tusind tak for din hjælp. Jeg fik øje på den røde tråd igen og set på mig selv med helt nye øjne. Wow.

Scroll ned og få det fulde overblik over ALT det Natalia nåede på sit Business Retreat

Copenlashes, vippe-tekniker på Østerbro

<